Cafe Lavash

ZATVORENO OTVARA SE U 12:00

ZATVORENO
OTVARA SE U 12:00

Globus se odavno ne koristi za istraživanje planete. Internet i sve njegove prednosti otkrivaju brže nego možemo da zamislimo gde se i šta sve može videti. Nekada se putovalo nekoliko hiljada kilometara zbog gastronomskih specijaliteta mistične, egzotične Azije.  Više ne. Bliski i srednji istok žive svoj novi život u Beton hali. Neprikosnoveni hedonizam koji će osvojiti apsolutno svako čulo se od sada zove Cafe Lavash.

Na ovoj adresi ne postoji filozofija prioriteta. Svaki segment je apsolutno bitan. Želja da svako ko dođe u impresivan restoran, sponatno ili sa namerom, i uživa u svakom smislu je više nego uspešno realizovana. Jedinstveno mesto u Beogradu je sve ono o čemu maštate kada poželite savršen dan. Spektakl iz gastronomske sfere, estetika kakva se viđa samo u najprestižnijim svetskim lokalima uz poznati osećaj domaće dobrodošlice na potpuno savremen način su prva tri razloga zbog kojih je ovde u svakom trenutku gužva. A to je samo početak unikatnog koncepta.

Paleta kvalitetnih nargila, remek dela pivske industrije, kokteli koji osvajaju lajkove na društvenim mrežama brzinom svetlosti, najbolja pića, domaća kafa i paleta espreso ukusa, uz brojne sveže ceđene, gazirane i negazirane sokove se nikada bolje uklapa u duh orijenta koji vlada prostorom. Boravak u bašti sa pogledom na Dunav i Beograd su neprocenjivi.

Deluje gotovo neverovatno spojiti savremeno doba sa visokim standardima i dodir tradicije. Cafe Lavash nije samo uspeo u nameri već je ispunio sva očekivanja. U svakom smislu. Dok istražujete fenomenalan, potpuno originalan jelovnik, muziku za vas biraju poznati di-džejevi. Ili ansambl koji insistira na sevdalinkama. Da, na istom mestu se slušaju i elektronska muzika i etno koji budi posebne emocije. Savršeno. Balkan i orijent pod istim krovom odmah uz reku, za merak savremenog doba.