Tri tačke

ZATVORENO OTVARA SE SUTRA U 09:00

ZATVORENO
OTVARA SE SUTRA U 09:00

Veličanstveno Dedinje i restoran sa besprekornim konceptom kreiraju ples koji svako želi da doživi uživo. Na prvu misao nestvarna, na prvi zalogaj nezaboravna kolekcija domaćih ukusa i prvoklasnih inostranih specijaliteta su glavni razlog zbog kog ćete postati svakodnevni gost. Vrhunska hrana je tek prva stranica priče koja se upija svim čulima.

Ušuškana od suvišnih pogleda, pozicionirana tako da je pitanje prestiža boraviti u njoj, kuća savršenih porcija pruža impresivno gostoprimstvo u unikatno dizajniranom prostoru. Svaki kutak je osmišljen precizno perfektno. Zato što greškama nije dozvoljen ulaz zato ćete i vi organizovati svoju proslavu upravo ovde.

Raskošni doručak podrazumeva i prženice i jaja na sve načine ali i ezgozičan tost sa lososom. Biftek, ramstek, T-bone steak, Ribeye steak i "Sporo tele" su spektakl za iskusna nepca. Paste i rižota su svakodnevno na raspolaganju. I to nije sve. Ostatak magične gastro ponude otkrijte sami. Što pre.

Tri tačke Gastro Lounge apsolutno stavljaju tačku na pitanje gde na ručak u Beogradu. Nećete odoleti šarmu ovog restorana tako lako. Za večeri koje se pamte živa muzika svira samo za vas.