ЗАТВОРЕНО ОТВАРА СЕ СУТРА У 09:00

ЗАТВОРЕНО
ОТВАРА СЕ СУТРА У 09:00

Величанствено Дедиње и ресторан са беспрекорним концептом креирају плес који свако жели да доживи уживо. На прву мисао нестварна, на први залогај незаборавна колекција домаћих укуса и првокласних иностраних специјалитета су главни разлог због ког ћете постати свакодневни гост. Врхунска храна је тек прва страница приче која се упија свим чулима.

Ушушкана од сувишних погледа, позиционирана тако да је питање престижа боравити у њој, кућа савршених порција пружа импресивно гостопримство у уникатно дизајнираном простору. Сваки кутак је осмишљен прецизно перфектно. Зато што грешкама није дозвољен улаз зато ћете и ви организовати своју прославу управо овде.

Раскошни доручак подразумева и прженице и јаја на све начине али и езгозичан тост са лососом. Бифтек, рамстек, T-bone steak, Ribeye steak и "Споро теле" су спектакл за искусна непца. Пасте и рижота су свакодневно на располагању. И то није све. Остатак магичне гастро понуде откријте сами. Што пре.

Три тачке Gastro Lounge апсолутно стављају тачку на питање где на ручак у Београду. Нећете одолети шарму овог ресторана тако лако. За вечери које се памте жива музика свира само за вас.