Festival Enter

Premijera velikog muzičkog dešavanja u Beogradu

Ponedeljak 25. jun 2018.

cover image

Festival Enter se po prvi put organizuje od 28. do 30. juna u Topčiderskom parku. Tri spektakularne noći koje će obeležiti odlična muzika različitih žanrova će predstaviti poznate domaće i strane izvođače. Ambijent sa dugom tradicijom i fantastičnim mogućnostima za provod na otvorenom - Topčiderski park, narednog vikenda postaje veliki klub. Dobrodošli u sasvim drugačiji Beograd noću.


Domaći i strani elektro zvuk, haus, dens, pop, rok i hip hop će se slušati na debitantskom festivalu. Mary Nastas, Ničim Izazvan, Lee Leed, Iskaz i Seyaa su prvi muzičari koji će osvojiti binu, a zvezda večeri je Inna, muzička atrakcija iz Rumunije. Hot, Deja Vu, Cola Song, Yalla, Gimme Gimme i desetine drugih dobro poznatih letnjih hitova će ova vatrena Rumunka predstaviti uživo u Beogradu.

Drugo veče će otvoriti super talentovani i trenutno jedan od najpopularnijih muzičara iz Srbije, Irie FM, a odmah nakon njega će nastupiti Irish Stew, Bjesovi i Bad Copy. Za klabing pod otvorenim nebom će biti zaduženi di-džejevi Danijel Čehranov i Nemax.

Treće i ujedno poslednje veče festivala je rezervisano za čak 12 izvođača. Struka, Mortal Kombat, di-džejevi Miss Monique Christy i Million su predstavnici finalnog programa. Definitivno su svi muzički ukusi zadovoljeni. Ne preostaje vam ništa drugo, već da se uputite u poznati park u gradu i provedete maksimalno u omiljenom ritmu.