Фестивал Ентер

Премијера великог музичког дешавања у Београду

Понедељак 25. јун 2018.

cover image

Фестивал Ентер се по први пут организује од 28. до 30. јуна у Топчидерском парку. Три спектакуларне ноћи које ће обележити одлична музика различитих жанрова ће представити познате домаће и стране извођаче. Амбијент са дугом традицијом и фантастичним могућностима за провод на отвореном - Топчидерски парк, наредног викенда постаје велики клуб. Добродошли у сасвим другачији Београд ноћу.


Домаћи и страни електро звук, хаус, денс, поп, рок и хип хоп ће се слушати на дебитантском фестивалу. Mary Nastas, Ничим Изазван, Lee Leed, Исказ и Seyaa су први музичари који ће освојити бину, а звезда вечери је Inna, музичка атракција из Румуније. Hot, Deja Vu, Cola Song, Yalla, Gimme Gimme и десетине других добро познатих летњих хитова ће ова ватрена Румунка представити уживо у Београду.

Друго вече ће отворити супер талентовани и тренутно један од најпопуларнијих музичара из Србије, Irie FM, а одмах након њега ће наступити Irish Stew, Бјесови и Bad Copy. За клабинг под отвореним небом ће бити задужени ди-џејеви Данијел Чехранов и Nemax.

Треће и уједно последње вече фестивала је резервисано за чак 12 извођача. Струка, Мортал Комбат, ди-џејеви Miss Monique Christy и Million су представници финалног програма. Дефинитивно су сви музички укуси задовољени. Не преостаје вам ништа друго, већ да се упутите у познати парк у граду и проведете максимално у омиљеном ритму.