Pivska tura Beogradom

Vodič za istraživanje popularnih pabova i pivnica u gradu

Petak 30. mar 2018.

cover image

Pivo je mnogima omiljeno piće. Točeno, flaširano, domaće, strano i sve popularnije zanatsko - pivo je dostupno na svakom koraku. Kako se trendovi iz celog sveta pomno prate, na domaći teren su stigla "izdanja" zbog kojih se nekada odlazilo na dalek put. Najkvalitetnije arome i moderna pakovanja iz celog sveta su danas dostupna u Beogradu. Živeli!


1. OUR

Organizacija udruženog rada je na početku sezone 2017/2018 predstavila svoje novo izdanje. Poznato mesto za sve vrste okupljanja modernog i nasmejanog sveta je odnedavno pab. Ideja da Beograd dobije odlično mesto za konzumiranje piva, kakva su poznata u Pragu je ostvarena u najboljem smislu.

2. Berliner

Jedno od prvih mesta koje je u grad donelo trend uživanja u nekomercijalnim vrstama piva. Ovde se ne dolazi zbog uobičajene ponude već zbog posebnih izdanja piva. Potpuno originalno mesto sa autentičnim bavarskim pečatom. Enterijer, muzika, ponuda hrane - iz svakog segmenta ovog koncepta se glasno čuje "Willkommen!"

3. Lakat

Posebna adresa za ozbiljno upućene u svet piva. Iskusne pivopije imaju znanje da odaberu najbolje za svakog gosta ali i mnogo volje da isto prenesu na sve. Dok ugađate svim čulima, opijeni Dunavom i pivom, naravno, lako ćete naučiti razliku između Blond, Lager, Radler, Ipa, Ale i drugih vrsta piva. Domaćini su uvek spremni za novu turu.


4. Savska pivnica

Najmlađa od svih navedenih ali ne zaostaje ni najmanje po popularnosti. Savski kej je poznata lokacija u Beogradu za neponovljivo opuštanje uz reku. Sada, uz omiljeno pivo i odlične ćevapčiće svaki dan je divan dan. Obavezno probajte njihovo domaće pivo.