Пивска тура Београдом

Водич за истраживање популарних пабова и пивница у граду

Петак 30. мар 2018.

cover image

Пиво је многима омиљено пиће. Точено, флаширано, домаће, страно и све популарније занатско - пиво је доступно на сваком кораку. Како се трендови из целог света помно прате, на домаћи терен су стигла "издања" због којих се некада одлазило на далек пут. Најквалитетније ароме и модерна паковања из целог света су данас доступна у Београду. Живели!


1. ОУР

Организација удруженог рада је на почетку сезоне 2017/2018 представила своје ново издање. Познато место за све врсте окупљања модерног и насмејаног света је однедавно паб. Идеја да Београд добије одлично место за конзумирање пива, каква су позната у Прагу је остварена у најбољем смислу.

2. Берлинер

Једно од првих места које је у град донело тренд уживања у некомерцијалним врстама пива. Овде се не долази због уобичајене понуде већ због посебних издања пива. Потпуно оригинално место са аутентичним баварским печатом. Ентеријер, музика, понуда хране - из сваког сегмента овог концепта се гласно чује "Willkommen!"

3. Лакат

Посебна адреса за озбиљно упућене у свет пива. Искусне пивопије имају знање да одаберу најбоље за сваког госта али и много воље да исто пренесу на све. Док угађате свим чулима, опијени Дунавом и пивом, наравно, лако ћете научити разлику између Blond, Lager, Radler, Ipa, Ale и других врста пива. Домаћини су увек спремни за нову туру.


4. Савска пивница

Најмлађа од свих наведених али не заостаје ни најмање по популарности. Савски кеј је позната локација у Београду за непоновљиво опуштање уз реку. Сада, уз омиљено пиво и одличне ћевапчиће сваки дан је диван дан. Обавезно пробајте њихово домаће пиво.