ZATVORENO OTVARA SE U 08:00

ZATVORENO
OTVARA SE U 08:00

Kada se spoje pivo i iskustvo dobije se upravo ovakav lokal. Spektakularna ponuda piva iz svih krajeva sveta je glavni razlog velike gužve svakog dana dok kvalitetni gurmanski zalogaji savršeno prate svaku kap omiljenog soka od ječma.

Ne volite pivo? Nikakav problem. U ponudi ima još toliko toga zanimljivog što savršeno prati svaki susret, u svakom trenutku. Unutrašnjost bara je takva da se lako primećuje sjajan odnos između lepog i korisnog, a prirodne boje i materijale prate izuzetno kreativni detalji.

Još sa ulaza je jasno da se apsolutno nije štedelo kako bi se postigao ambijent sa svetskih lokacija. Zato je atmosfera takva da se rado prepričava. Posebno kada žive svirke dođu na red. Srećom, uvek su aktuelne.

Za sebe kažu da su ideju za kreiranje ovakvog paba pronašli u Češkoj. Osećaj je da su prevazišli početnu tačku. Fantastična energija, moderna gastromonija i bukvalno bezbroj piva donose svetski provod u popularan deo grada. Organizacija Udruženog Rada (O.U.R.) već deceniju kreira prvoklasnu zabavu za sve Beograđane i brojne goste. Ne postoji ni jedan jedini razlog da ne posetite ovo posebno mesto. Oduševićete se.