Najbolji poklon za Osmi mart - večera

Dame biraju

Petak 02. mar 2018.

cover image

Najlepše čestitke za Osmi mart su one koje se pamte, a ispunjavaju sva čula. Dan žena je pravi razlog da priredite dragoj dami iznenađenje. Po njenom ukusu organizujte veče za pamćenje. Izbegavajte eksperimente u kućnoj režiji. Restorani u Beogradu su najbolja mesta za posebne prilike. Ne zaboravite cveće. Ako želite da bude po tradiciji, kupite mimoze.


1. Mandala

Žene vole modu. Koliko vode računa o izgledu, toliko su posvećene zdravlju. Mandala je upravo ovakav spoj. Restoran u kome važe pravila sofisticirane estetike i zdrave ishrane. Gastronomija 21. veka je prenela je fokus na organske proizvode, a biti vegan je stil života. Opredeljenost za ovaj pravac ne ukida hedonizam, naprotiv. Mnogim damama je ovaj restoran postao omiljena adresa za druženja, a iza čitavog koncepta stoji upravo jedna posebna. Žene znaju kako.

2. Sakura

Azija u Beton hali. Perfektno mesto sa istančanim sluhom za visoke ženske kriterijume. Od dizajnera do glavnog kuvara - svi dobro znaju šta žene žele. Trenutno najpopularniji suši se priprema i servira po posebnim receptima. Muška pratnja ne mora da jede pre dolaska na večeru. Sočni biftek u nekoliko varijanti i drugi specijaliteti od mesa su odlični. Vinska karta je neverovatna.


3. Grafičar

Tradicija u modernom enterijeru. Ovde se uživa u domaćim specijalitetima po najvišim standardima. Domaća rakija i najbolja vina iz Srbije obećavaju sjajan provod. Ćevapčići, Karađorđeva šnicla, kobasice i drugi ambasadori savršenih ukusa u luksuznom formatu će baš svaku damu oduševiti. Sigurna opcija za posebnu večeru.