Најбољи поклон за Осми март - вечера

Даме бирају

Петак 02. мар 2018.

cover image

Најлепше честитке за Осми март су оне које се памте, а испуњавају сва чула. Дан жена је прави разлог да приредите драгој дами изненађење. По њеном укусу организујте вече за памћење. Избегавајте експерименте у кућној режији. Ресторани у Београду су најбоља места за посебне прилике. Не заборавите цвеће. Ако желите да буде по традицији, купите мимозе.


1. Мандала

Жене воле моду. Колико воде рачуна о изгледу, толико су посвећене здрављу. Мандала је управо овакав спој. Ресторан у коме важе правила софистициране естетике и здраве исхране. Гастрономија 21. века је пренела је фокус на органске производе, а бити веган је стил живота. Опредељеност за овај правац не укида хедонизам, напротив. Многим дамама је овај ресторан постао омиљена адреса за дружења, а иза читавог концепта стоји управо једна посебна. Жене знају како.

2. Сакура

Азија у Бетон хали. Перфектно место са истанчаним слухом за високе женске критеријуме. Од дизајнера до главног кувара - сви добро знају шта жене желе. Тренутно најпопуларнији суши се припрема и сервира по посебним рецептима. Мушка пратња не мора да једе пре доласка на вечеру. Сочни бифтек у неколико варијанти и други специјалитети од меса су одлични. Винска карта је невероватна.


3. Графичар

Традиција у модерном ентеријеру. Овде се ужива у домаћим специјалитетима по највишим стандардима. Домаћа ракија и најбоља вина из Србије обећавају сјајан провод. Ћевапчићи, Карађорђева шницла, кобасице и други амбасадори савршених укуса у луксузном формату ће баш сваку даму одушевити. Сигурна опција за посебну вечеру.