Kolektiv Triii predstavlja: Artefakt live

Vrhunski tehno događaj sa odličnim domaćim i stranim di-džejevima

Ponedeljak 29. jan 2018.

cover image

Muzički kolektiv iz Beograda Triii organizuje žurku 3. februara od 23:00 u klubu Drugstore sa specijalnim gostima. Odličan provod će obeležiti nastup dva di-džeja i producenta iz Holandije - Artekfakt. Svojim live nastupom, Robin Koek and Nick Lapien pomeraju granice poznatog klabinga, a sigurno su za nastup u Beogradu pripremili odličan set.


Žurka će na ovom mestu trajati sve do 06:00, a zatim se prebacuje u klub KPTM gde je zakazan "Official after party". Pored gostiju, publiku će zabavljati kolektiv Triii, odnosno dobro poznati Boža Podunavac, Mirko Lazarević i Dušan Kačarević. Takođe, publici će se predstaviti još tri domaća di-džeja: Rope, Rar i Betomeng.

Artefakt duo se iz matične Holandije preselio u prestonicu Nemačke, Berlin, odakle kreiraju perfektnu elektronsku muziku. Pre nego što su se spojili u jedan tim, obojica su imali izgrađene karijere i zapažen uspeh. Privlači ih identična muzika koju opisuju kao melanholičnu, vudu i hipnotičnu. Baš takvi su i njihovi nastupi koji osvajaju klubove širom sveta. Tehno na njihov način je mnogo više od muzičkog pravca. Zvuči kao eksperimentalna umetnost, prevazilazi postojeće okvire i daje neverovatan osećaj, bilo da se slušaju na dance floor-u ili preko slušalica.

Kombinacija visoko kvalitetne produkcije, prefinjenih tonova i tipične underground kulture je veoma brzo pronašla publiku. Sa prvom pesmom "Mirror Society" koju su objavili za "Field Records" 2012. godine, postalo je jasno da se ovim momcima smeši sjajna internacionalna karijera. Nastavili su saradnju sa etiketom iz Holandije ali i potpisali ugovore sa "Prologue" i "Delsin" etiketama čime su postali mnogo bliži svetskom muzičkom vrhu. Nastupaju u klubovima, galerijama, festivalima odnosno, svugde gde ima sluha za njihov rad.


Nick Lapien je diplomirani dizajner zvuka, kompozitor fotograf i još mnogo toga. Svoje talente iskazuje prvenstveno kroz muziku, a zatim kroz konceptualne oblike umetnosti. Robin Koek je fokusiran na stvaranje muzike. Udruženim snagama su pokazali da tehno ne poznaje granice i sigurno je da će publika u celom svetu još dugo uživati u njihovim ostvarenjima.