Žurke koje su obeležile 2017. godinu

Provod koji će se dugo pamtiti

Subota 30. dec 2017.

cover image

Cela godina je prošla u perfektnom elektronskom ritmu. Nastupali su neka od najpoznatijih imena sa svetske top liste. Monika Kruse, Deborah De Luca, Paul Kalkbrenner, Matador, John Digweed, Tale Of Us, Ben Klock i mnogi drugi su gostovali i napravili neverovatnu atmosferu. Mlade nade domaće scene su postala imena zbog kojih se izlazi. Defitivno će 2017. ostati upamćena po vrhunskom provodu.

Nkosinathi Innocent Maphumulo je krajem septembra napravio spektakl. Niste upućeni? Ok, ako napišemo Black Coffee - sve je jasno. Talentovani domaćin kluba "Hï Ibiza" je taman pred kraj leta doneo provod sa belog ostrva. Njegovo umeće da miksuje evergrin hitove i elektro bit je potpuno oduševilo beogradske klabere. Marko Milosavljević, Kristijan Molnar i IDQ su pružili sjajnu uvertiru za noć koja je upisana u leksikon najboljih žurki.


Boiler Room na splavu 20/44. Čuvena žurka se održala drugi put u Beogradu. Sjajan provod su napravili di-džejevi Schwabe, Vladimir Ivković, Kristijan Molnar, Stevie Whisper i Tijana T. Gostovao je i nemački di-džej i producent Tolouse Low Trax. Svetski poznata žurka koja uvek gostuje u manjim klubovima je karakteristična po tome što se sve vreme snima di-džej. Veoma popularna među pravim klaberima. Na ovom dešavanju je di-džej među publikom, a takav koncept kreira osećaj bliskosti i bolje razmene enegije.

Beogradski tehno festival je doživeo drugo izdanje. Ostaće upamćen po odličnim setovima najpoznatijih domaćih di-džejeva i velikom povratku izvođača koji su pokrenuli tehno događaje u celoj Srbiji. Tokom dva dana trajanja, hiljade ljudi je igralo uz kvalitetnu muziku. Boža Podunavac, Tehnika 8x8, John Belk, Luka Concrete i Bojan Vukmirović, Filip Xavi i mnogi drugi su pokazali zašto su omiljena imena na domaćoj sceni.


Solomun je potpuno osvojio Beograd. Žurka koja se organizovala početkom septembra je apsolutni favorit. Kralj svetske elektronske scene je pokazao zbog čega je broj jedan. Lider provoda na Ibici je jednostavno Kalemegdan pretvorio u klub sa najboljom muzikom. Njegovi setovi nikoga na planeti ne ostavljaju ravnodušnim, a beogradska publika je oduševljeno igrala sve vreme. Najiskrenije se nadamo da će i u 2018. gostovati u prestonici i ponovo napraviti najbolji provod.