Beograd noću: saveti za najbolji provod

Omiljeni klub je pozvao u goste željno iščekivanog di-džeja - scenario kao iz snova, a uz dobro raspoloženje za odličan provod je neophodna dobra priprema

Petak 03. nov 2017.

cover image

1. korak - kupite kartu na vreme

Kada gostuju kvalitetni di-džejevi, gužva se podrazumeva. Popularna imena izvođača okupljaju brojne klabere, a ako ne želite da pratite nastup preko live stream-a i slično, obavezno kupite ulaznicu što pre i "bacite se" na preslušavanje najnovijih mikseva i pravljenja planova za odličnu noć.


2. korak - garderoba za izlazak

Klubovi nisu modna pista i potpuno je suvišno oblačiti se moderno, a neudobno. Imajte u vidu da ćete igrati celu noć, a zbog sebe i brojnih ljudi u bliskom okruženju, izbegavajte veštačke materijale (sintetiku na prvom mestu), previsoke štikle, uske džempere i ostalo.


3. korak - izlazak pre izlaska  

Poznato je da se u Beogradu izlazi u klub tek oko ponoći. Kako biste spremni stigli na obeleženu lokaciju, potrebno je zagrevanje u nekom baru. Mesta za sjajan pre-party provod ima na pretek, dilema je samo koji bar izabrati. Za lakšu organizaciju, odaberite onaj koji je najbliži klubu u koji odlazite.

4. korak - provod celu noć

Okej, stigli ste u klub. Zaboravite na aktuelne svetske probleme, red za šankom i drugo. Ovo je vaša noć i ne dozvolite sitnicama kao što su "Gde ću sa torbicom; Kakva mi je šminka?" da vam kvare provod. Zauzmite najbolje mesto za igranje (ne za slikanje) i umesto da pravite selfi sve vreme, slušajte muziku i uživajte.


5. korak - after party

Dobrog provoda nikad nije dosta. Poslednja zona za igranje i smeh su klubovi koji počinju sa radom tek od 04:00 i često rade do podneva. Ovaj korak preuzmite samo ako nemate nikakve obaveze narednog dana i imate društvo koje će vas ispratiti u klabingu do izlaska sunca. Raspitajte se koju vrstu muzike će tada puštati kako biste nastavili žurku u istom ritmu, nećete se oduševiti jakim trensom nakon odličnog tehna, garantovano.


6. korak - povratak kući

Taksi je uvek najbolji izbor, a ako ste krenuli kolima i popili malo više, ne rizikujte svoj i tuđi život. Brojna udruženja, poznatija kao safe driver dolaze do vas i vašim kolima vas prevoze do kuće. Nema rizika da li ćete napraviti prekršaj ili štetu, sjajna opcija.