Party by Goasapiens & Xperiment

Drugo veče velikog događaja - Barutana closing weekend 2017 je rezervisano za najbolji domaći trens zvuk

Petak 29. sep 2017.

cover image

Poznato mesto sa kvalitetnom muzikom, klub Barutana, slavi u velikom stilu završetak letnje sezone ali zbog loših vremenskih prilika žurka se prebacuje u klub Hangar. Večeras, 29. septembra, od 23:00 sve do 06:00 nastupaju di-džejevi iz udruženja Goasapiens i Xperiment - Stole, Buca, Max, Vlada, Aquapipe, Sivi i Albert će se smenjivati za miks pultom tokom cele noći i sigurno je da će ovo biti provod za pamćenje. Do ponoći je ulaz besplatan, a kasnije se naplaćuje 500 dinara.


Goasapiens je organizacija koja se bavi kreiranjem kvalitetnog provoda i pružanjem podrške domaćim di-džejevima koji su se opredelili za trens muzički univerzum. Dosadašnji rad su obeležila gostovanja najistaknutijih predstavnika sa svetske trens scene kao i veoma zapaženi nastupi lokalnih di-džejeva na gotovo svim vodećim klubovima i festivalima u zemlji.


Xperiment su osnovali fanovi trens muzike 1996. godine sa idejom da organizuju kvalitetan provod na kojima će se slušati ovakav zvuk. Nakon nekoliko odličnih žurki, na red dolazi i otvaranje prvog trens kluba u Beogradu. Zahvaljujući vrednom angažmanu i ljubavi prema muzici, ekipa okupljena oko ovog udruženja je podigla kvalitet trensa u Srbiji na zavidan nivo i predstavila domaćoj publici brojna svetska imena kao što su Talamasca, Ace Ventura, Avalon, Joti Sidhu, Juno Reactor i mnogi drugi. U saradnji sa organizacijom Intellect su pokrenuli etiketu Ultra Groove Records.


POVEZANO