Marko Milosavljević All night long

Muzička poslastica za ljubitelje sofisticiranog elektronskog zvuka u centru gradskih dešavanja

Subota 08. jul 2017.

cover image

Marko Milosavljević će danas, 8. jula nastupati u bašti kluba Dragstor. Od 23:00 do 06:00 će publiku zabavljati samostalno, što je veliki izazov ali ne sumnjamo u ovog talentovanog čoveka. Ulaz do ponoći je besplatan, a posle 400 dinara.


Veoma kreativni di-džej je već nekoliko puta nastupao u ovom klubu i svaka žurka je ostala i savršenom sećanju. Ovaj put, Marko Vas poziva na preslišavanje gradiva i đuskanje do ranih jutarnjih sati. Aposlultni inovator za elektronski zvuk koji je veliku popularnost stekao nesvakidašnjom fuzojom tehno i haus žanrova.


Dragstor je "do it yourself" kulturni prostor u Beogradu. Uselio se na mesto bivše klanice koja ima neverovatan enterijer i energičnu, intenzivnu atmosferu. Nastao je 2012. godine iz avanture entuzijasta koji istovetno razmišljaju. Želeli su na kreiraju prostor u kome će se umetnost i zabava konstantno preplitati. Napravljeno ni od čega, a uloženo je ništa više od velike energije i dobre volje. Ovom logikom idu i dan danas. Ponovno otvaranje na novoj lokaciji tokom 2014. godine utemeljuje mesto u jedan od najpopularnijih subkulturalnih klubova. Veliki broj gostiju redovno nastupa, a na repertoaru su često eksperimentalni projekti, zatim umetnici sa internacionalne andergraund scene i reprezenti modernog tehno zvuka. Istovremeno, Dragstor je i oaza za lokalne umetnike i dešavanja koja promovišu trens muziku. Nastajanjem ovog kluba, pokrenuta je nova era noćnog života u Beogradu. Unikatni hram sreće sa potpuno neočekivanim provodom.


POVEZANO