Lovefest u grupi najboljih festivala u Evropi

Lovefest se ove godine našao među top 19 najboljih festivala elektronske muzike u Evropi

Subota 08. jul 2017.

cover image

11. Heineken Lovefest koji se ove godine održava od 3. do 5. avgusta, tradicionalno u Vrnjačkoj banji, mesec dana uoči početka je dobio sjajnu ocenu i potvrdu da je publika zadovoljna muzikim programom. Laksavo priznanje je dokaz da su organizatori ove godine odabrali najbolja imena za muzički spektakl u Srbiji. Ukoliko niste obezbedili ulaznice, požurite jer su gotovo rasprodate.


Festival ljubavi iz Vrnjačke banje je prema ocenama najveće turističke agencije u Kanadi "Flight Network" odabran za jedan od top 19 festivala elektronske muzike u Evropi. Na listi "Top 26 festivala elektronske i pop muzike u Evropi", Lovefest je zauzeo 10. mesto. Parametri za ocenjivanje koji su uzeti u obzir su produkcija, promocija i prethodna iskustva posetilaca. Tik uz poznate muzičke događaje koji se održavaju širom Nemačke, Holandije, Češke i drugih zemalja, osim hrvatskih festivala Sonus i Outlook, Lovefest je jedini veliki muzički događaj iz regiona koji je dobio pohvalnu kritiku i preporuku da se obavezno poseti. Vodič kroz muzičke događaje u Evropi iz daleke Kanade ima za cilj da promoviše najzanimljivije destinacije i posebne muzičke događaje.


Interesovanje za ovogodišnji muzički spektakl definitivno obara rekorde. Vrnjačka banja je u potpunosti spremna za brojne goste iz zemlje i inostranstva. Organizatori otkrivaju da je interesovanje publike iz inostranstva skoro tri puta veće, a po prvi put u Srbiju stižu organizovane party grupe iz Amerike i Australije. Veliki uticaj na ovaj podatak imaju nominacije poput ove, gde se Lovefest našao u najboljih 26 letnjih muzičkih događaja. Smeštajni kapaciteti u Vrnjačkoj banji su već sada gotovo popunjeni, a oni koji žele da osete sve čari festivala i upoznaju se sa Vrnjačkom banju mogu rezervisati svoje mesto u kampu.