Три пута журка

Субота је дан за клабинг

Среда 13. јун 2018.

cover image

Сплав Колос је познат по великим журкама. Субота, 16. јун је посебно важна домаћим и регионалним тренс клаберима јер од 23:00 до 06:00 организација "PsychoFusion" приређује аудио-визуелни догађај. Квалитетан провод ће обележити сетови пет познатих ди-џејева. Исте вечери уживо наступају три госта из Португала. Alienn се већ осећа као код куће у Београду, а његови земљаци Brainwash и Vibers премијерно пуштају музику. Подршку португалском тренсу ће пружити домаћи ди-џејеви Прпа и Дел.

20/44 ће се љуљати у ритму енглеске електронске музике. Вазда Гарант је удружење састављено од пет девојака које промовишу андергаунд културу, а у суботу 16. јуна од 23:00 до 06:00 организују журку са посебним извођачима. Sam Binga је ди-џеј и продуцент из Бристола чија се музика конзумира широм света. Оно што он ствара је немогуће дефинисати и сврстати под један жанр јер за њега не постоје калупи. Провод ће употпунити музичка селекција још два ди-џеја, а они су Necone и Lil Taty.

Журка Гистро Поп у Културном центру Град предвођена Скочом се последњи пут реализује. Музички гуру је одлучио да настави живот у Америци и ове суботе последњи пут бира песме од 21:00 до 03:00. Ово неће бити тужно вече са превише мокрих марамица од суза већ прави парти са добрим вибрацијама. Владимир Скочајић Скоча је ходајућа библија за музику. Он зна све од почетка до краја и има одговоре на сва питања. Одувек се бавио музиком на сваки могући начин. Најчешће се оглашавао са радијских станица одакле је несебично ширио своје знање, а улога ди-џеја је само један од његових канала за ширење добре музике.