Где изаћи за првомајске празнике

Журке током нерадних дана у Београду

Понедељак 30. апр 2018.

cover image

Главни град Србије је зона одличног клабинга у свако доба године. Још бољи провод је током државних празника јер се званично не ради. Када се добро забавите током припремања специјалитета са роштиља и других првомајских активности у природи, време је за провод у клубовима.

Међутим, Први мај доноси провод на сваком кораку у сваком тренутку. На Ади Циганлији забава у тренс ритму под називом "Spring Fest Forest Edition" почиње 30. априла и трајаће до 2. маја у 11:00. Велика журка под отвореним небом је окупила чак 13 ди-џејева. Max, Rising Dawn, Кузма, Hippietech, Влада, Yoxim, Grassu, Краљевић, Игор, Lydia Delay, Рода, Cyber и Vlada S. ће пуштати музику нон-стоп.

Клуб КПТМ је за 1. мај припремио техно парти са специјалним гостом из Холандије и добро познатом домаћом подршком. Ди-џеј и продуцент Delta Funktionen стиже у Београд да представи свој underground техно и то у live формату. Са њим наступају Душан Качаревић и Filip Xavi - миљеници домаће публике, посебно на овом месту. Журка почиње у 23:00, а крај је заказан за 09:00.


Ако сте планирали да 2. маја одете у кревет пре поноћи и одморите од два дана празновања - промените план. Мр Стефан Браун има традиционалну журку средом "Girls Are Gonna Get Wild", а провод на овој адреси не познаје дане и датуме. Сваки дан је викенд. Зимска клупска сезона се полако затвара, сада је прави тренутак да проверите шта се дешава средом на најпознатијем деветом спрату у граду.