Колектив Триии представља: Artefakt live

Врхунски техно догађај са одличним домаћим и страним ди-џејевима

Понедељак 29. јан 2018.

cover image

Музички колектив из Београда Триии организује журку 3. фебруара од 23:00 у клубу Drugstore са специјалним гостима. Одличан провод ће обележити наступ два ди-џеја и продуцента из Холандије - Artekfakt. Својим live наступом, Robin Koek and Nick Lapien померају границе познатог клабинга, а сигурно су за наступ у Београду припремили одличан сет.


Журка ће на овом месту трајати све до 06:00, а затим се пребацује у клуб КПТМ где је заказан "Official after party". Поред гостију, публику ће забављати колектив Триии, односно добро познати Божа Подунавац, Мирко Лазаревић и Душан Качаревић. Такође, публици ће се представити још три домаћа ди-џеја: Rope, Rar и Betomeng.

Artefakt дуо се из матичне Холандије преселио у престоницу Немачке, Берлин, одакле креирају перфектну електронску музику. Пре него што су се спојили у један тим, обојица су имали изграђене каријере и запажен успех. Привлачи их идентична музика коју описују као меланхоличну, вуду и хипнотичну. Баш такви су и њихови наступи који освајају клубове широм света. Техно на њихов начин је много више од музичког правца. Звучи као експериментална уметност, превазилази постојеће оквире и даје невероватан осећај, било да се слушају на dance floor-у или преко слушалица.

Комбинација високо квалитетне продукције, префињених тонова и типичне underground културе је веома брзо пронашла публику. Са првом песмом "Mirror Society" коју су објавили за "Field Records" 2012. године, постало је јасно да се овим момцима смеши сјајна интернационална каријера. Наставили су сарадњу са етикетом из Холандије али и потписали уговоре са "Prologue" и "Delsin" етикетама чиме су постали много ближи светском музичком врху. Наступају у клубовима, галеријама, фестивалима односно, свугде где има слуха за њихов рад.


Nick Lapien је дипломирани дизајнер звука, композитор фотограф и још много тога. Своје таленте исказује првенствено кроз музику, а затим кроз концептуалне облике уметности. Robin Koek је фокусиран на стварање музике. Удруженим снагама су показали да техно не познаје границе и сигурно је да ће публика у целом свету још дуго уживати у њиховим остварењима.


ПОВЕЗАНО