Реприза Нове године

Наставак новогодишњих журки

Петак 29. дец 2017.

cover image

Нова 2018. година почиње у понедељак. Први дан у недељи без стреса. Савршено. Најискреније вам желимо да вам сваки понедељак буде као 1. јануар. Реприза дочека је многима омиљена, много више него еуфорија звана дочек Нове године. Престоница европског провода пружа различиту музику и загарантовано добра дешавања.


Ben Akiba White Lounge и удружење Happy People почињу са проводом од 05:30. Понедељак од раног јутра у клупском маниру. Журка "Happy People After New Year" позива све који не желе да прекидају новогодишњи провод. Одличан парти и за оне који су најлуђу ноћ преспавали. Лале, Петар Цветковић, Марко Вуковић, Runy, Лукави, Бранко Вуковић и Немања Рудан ће дати свој максимум на ди-џеј пулту да први дан 2018. памтите по сјајној забави и одличном ритму.

Кристијан Молнар ће заљуљати потпалубље брода 20/44. Од 23:00 до 06:00 музику бира само он. Један од омиљенијих градских ди-џејева наступа на њему посебно драгом месту. Када се све коцкице сложе добије се одлична журка. Познат је по томе да музику не дели на жанрове и креира веома занимљиве сетове. До сада је ди-џеј пулт делио са познатим именима попут Black Coffee, Аme, Jeff Mills и другима. Баш уме да направи добру атмосферу.


Електропионир организује журку "Ватра". Прави реп и rnb су се вратили у музички епицентар и заслужују своје место на клупској сцени. За све којима је овај ритам омиљен, од 23:00 музику пуштају Инспектор, Фаke Casual, 50Grass и Byp_. Ватрена реприза уз јак бит.