Шта радити у граду - 5 предлога за добру забаву

И спорт и музика и култура и уметност. Београд и ове недеље нуди све

Среда 07. јул 2021.

cover image

Лето у граду једнако Лето на Гардошу 2021. Чувена манифестација за све генерације наставља традицију квалитетног провода уз богати културно-уметнички програм. Викенд је резервисан за публику која посећује представе и концерте док су недеља и понедељак за најмлађе.

У здравом телу здрав дух. Ово зна свако, а посебно спортско удружење Софа (спортске и омладинске физичке активности) које организује догађај СОФАда. Потпуно бесплатно можете да се пријавите за бројне спортске активности. На Ади Циганлији - наравно.

Библиотека града Београда сервира праву егзотичну посластицу у ове вреле дане. Индонежански фестивал 2021 обилује сјајним садржајима који ће на квалитетан и атрактиван начин приближити културу далеке земље. Обавезно посетите велики догађај.

Belgrade Fort Fest се по први пут одржава у главном граду. Два дана чистог домаћег рока на Калемегдану. Не заборавите 9. и 10. јул од 19:00 јер наступају Кербер, Texas Flood, Six Pack, Пси и Петар Пан.

Док су многи на одмору Културни центар Београда не одмара ни минут. На репертоару је Октобарски салон у изузетном издању. Листа уметника и уметничких група која је потврдила учешће је никада дужа. Уживајте у центру на типичан градски начин.