Šta raditi u gradu - 5 predloga za dobru zabavu

I sport i muzika i kultura i umetnost. Beograd i ove nedelje nudi sve

Sreda 07. jul 2021.

cover image

Leto u gradu jednako Leto na Gardošu 2021. Čuvena manifestacija za sve generacije nastavlja tradiciju kvalitetnog provoda uz bogati kulturno-umetnički program. Vikend je rezervisan za publiku koja posećuje predstave i koncerte dok su nedelja i ponedeljak za najmlađe.

U zdravom telu zdrav duh. Ovo zna svako, a posebno sportsko udruženje Sofa (sportske i omladinske fizičke aktivnosti) koje organizuje događaj SOFAda. Potpuno besplatno možete da se prijavite za brojne sportske aktivnosti. Na Adi Ciganliji - naravno.

Biblioteka grada Beograda servira pravu egzotičnu poslasticu u ove vrele dane. Indonežanski festival 2021 obiluje sjajnim sadržajima koji će na kvalitetan i atraktivan način približiti kulturu daleke zemlje. Obavezno posetite veliki događaj.

Belgrade Fort Fest se po prvi put održava u glavnom gradu. Dva dana čistog domaćeg roka na Kalemegdanu. Ne zaboravite 9. i 10. jul od 19:00 jer nastupaju Kerber, Texas Flood, Six Pack, Psi i Petar Pan.

Dok su mnogi na odmoru Kulturni centar Beograda ne odmara ni minut. Na repertoaru je Oktobarski salon u izuzetnom izdanju. Lista umetnika i umetničkih grupa koja je potvrdila učešće je nikada duža. Uživajte u centru na tipičan gradski način.