Музика за лето

Неко ће у врелом ритму померати кукове. Неко ће из све снаге ђускати уз неприкосновени клупски бит. Баш нико неће остати на равнодушан на моћан летњи звук

Четвртак 18. јул 2019.

cover image

Друштво уме да откаже одлазак на базен у последњем тренутку. Када закаже организација, паковање за одабрану дестинацију у трену постане ноћна мора. Припрема за ноћни излазак некада није потпуна. Стоп! Промените правила игре. Све што вам је недостајало за топ забаву је одлична музика. Коначно, ево је.


Хеј, лето је. Једно једино са екстензијом 2019. Нећете ваљда да га памтите по промашајима и пропалим опцијама? Наравно да нећете. За почетак, послушајте типичан летњи сет. Уз овакав вајб читаво врело доба ће бити перфектно. Louie Vega је узео тачну меру летњих вибрација и спаковао их у скоро деведесет минута. Не преостаје вам ништа друго осим да заиграте у егзотичном маниру.

А сада мало озбиљнија музичка посластица. Недавно објављен видео брзином светлости бележи нове прегледе. Зашто и не би када је Соломун савршен. О њему је дозвољено полемисати. О музици коју потписује апсолутно не. И софистицирана и груба. И лагана и снажна. Његова продукција нема лимит. Не заборавите да ваши звучници имају ограничења. Али толеришу небројено преслушавање истог ритма. За буђење и разбуђивање. За паузу од посла и људи. За pre & after парти. За сваки летњи моменат.