Барови за јесен

Сезона опуштања на познатим местима је почела. Заузмите најбоље место одмах

Петак 28. сеп 2018.

cover image

Повратак у град. Ко је где путовао, шта је открио, кога је упознао и где ће се сигурно вратити се препричава са широким осмехом и још увек препланулим теном. Нема потребе да се жалите на једноцифрене температуре. Свима је веома хладно и никоме се не ради. Занимљиве теме су још боље када се причају у популарним баровима. Места која се налазе на правој локацији у којима вредно раде креативци су аутентичне урбане оазе за дружење са људима. Овде нема оних који не виде даље од свог дисплеја и које једино занима да ли бармен има пуњач за телефон.

Авантура у реалном времену са живим, опипљивим светом је на Новом Београду, тачније на Савском кеју. Величанствени сплав Корзо је спремно ушао у јесењу сезону. Добродошлица на улазу већ наговештава да је провод загарантован. Иновације у карти пића и јеловнику наводе на закључак да је јесен заправо веома забавна и да није само прелазно доба између плаже и санкања. Додуше, на кеју можете и да се сунчате и грудвате али пре свега прво посетите Корзо. Свратите на јутарњу кафу, организујте ручак или коктел вече са пријатељима када ди-џеј пушта музику. Овде су и најзахтевнији гости веома задвољни.


Уколико је за вас слободно време на Новом Београду једнако опуштена винарија, лагана музика и фини залогаји - право у Подрум Нови Wine Art. Вино коме доделите титулу нај на истој адреси можете да купите и наставите са уживањем код куће. Жеља за вином је велика, а блокови далеко. Нема проблема. Идентична прича постоји и у центру града. Подрум Wine Art постоји дуже од новобеоградске едиције и представља једно од првих места у коме је вино најважније пиће. Искуство се стално надограђује. Као и колекција вина. Не брините ако се не разумете у врсте вина. Особље бира за вас боље него што можете да претпоставите.

Тренд "све на једном месту" је креирао модерне гастро барове. Фузија хране и пића у опуштеном амбијенту где нису потребне резервације и није важно да ли сте адекватно обучени је најпопуларнији вид угоститељства. Оваквих места у Београду има много. Међутим, нису сва иста. Ендорфин апослутно разуме навике брзог живота. Експресна услуга за препуштање визуелној и укусној магији у најспоријој брзини. Ако дођете средом слушаћете џез. Уз бројна craft пива и заиста посебан јеловник, петком и суботом расположење подижу ди-џејеви. Будимо искрени, свима је преко потребно билдовање ендорфина. Овде стварно знају шта је потребно за срећу и радо преносе филозофију "don't worry, be happy". Сваког дана.