Џеси Вер на Калемегдану

Поп и соул музика за последње дане августа

Недеља 26. авг 2018.

cover image

Џеси Вер (Jessie Ware) наступа 27. августа од 20:00 у рову Војног музеја на Калемегдану. Дама из Лондона стиже у Београд у оквиру турнеје на којој промовише последње студијско издање "Glasshouse". Број три је овој певачици и композиторки дефинитивно био таличан јер је одмах накод издавања, 20. октобра 2017., са нових 17 песама апослутно освојила и публику и критику.

Софистициран, нежан глас и квалитетна продукција су Џеси Вер за веома кратак период високо позиционирали на музичкој мапи. Да не поседује само изузетне вокалне способности је брзо доказала. Позиви за сарадњу констатно пристижу из свих музичких сфера, поготово након бројних номинација за престижне награде. Актуелни албум је освојио чак седмо место на британској топ листи, а публика у Београду ће имати прилике да уживо чује песму коју је створила заједно са популарним Ед Шираном - Sam, али и Midnight, Selfish и Alone.


Лепи тренуци које је проживела на приватном плану су одложили планове за каријеру, међутим, након паузе се враћа право међу публику широм света. Рођена је 1984. али својим женственим изгледом и музичким правцем доноси енергију старих времена. Сведена и једноставна али бескрајно талентована, Џеси Вер ће на Калемегдану показати због чега је једна од траженијих уметница савременог доба.

Ди-џеј и продуцент Марко Милосављевић је задужен за увертиру. На концерту ће представити своје виђење џеза, соула и фанка. Успешан извођач из Србије је познат по томе да музику дели једино да добру и лошу, никако на жанрове. За овај догађај је припремио посебан сет који ће публику увести у фантастичну ноћ.


ПОВЕЗАНО