Домаћа кухиња у центру пажње

Храна. Српска храна

Петак 24. авг 2018.

cover image

Неко прати трендове по сваку цену. Супротни табор их не примећује док не постану мејнстрим. Ипак, класика увек има велику вредност. Колико год неке иновације покушавале да се изборе за прво место, домаћи специјалитети увек победе. Зато, њима у част, водимо вас на места која сервирају врхунску српску храну.

Шта год ново да се појави, квалитетан мушки сат је заувек битан колико и мала црна хаљина. Правила су иста и када се прича о храни. Аутентичан евергин је ресторан Орашац. Ништа не може да пожели добро јутро као њихова домаћа пита, чварци и кајмак. Стрес од напорног радног дана нестаје када дођете на ручак и поручите право кувано јело. Нећете пожелети да идете кући. И не морате. Чим падне мрак, стиже жива музика. За њом и одличан роштиљ. Нека сачека глобализација. Ви се опустите у духу старих обичаја.


Модеран живот - модерна исхрана. Међутим, национални понос, позната укусна храна је пронашла заједнички језик са 21. веком. Све што волите да једете из домаће колекције, у ресторану Златник је и укусно и проверено. Највиши стандарди чувања и припреме намирница гарантују квалитет. Елиминишите дилеме одакле је домаћа пршута или од ког меса се прави Карађорђева шницла. Одговор је - само од најбољег. Идентична, строга правила која дају неприкосновено уживање важе за комплетан јеловник. Гостопримство и атмосфера су такође по највишим нормама. Стварно златно искуство.

Права је заблуда да Нови Београд има разумевања једино за инвентивне ароме. Домаћа рецептура је увек актуелна. Ресторан Дрен је место у коме ћете потпуно разумети како је српска храна одолела свим утицајима и зашто се сач цени више од најмодерније рерне. Заборавите на стриктне режиме исхране и започните гозбу са врућим домаћим хлебом и похованим паприкама са сиром. Препустите се магији чистог меса и домаћинске атмосфере у традиционалном амбијенту. Комплетирајте задовољство са домаћом ракијом или вином. Гарантовано добар спој.