Domaća kuhinja u centru pažnje

Hrana. Srpska hrana

Petak 24. avg 2018.

cover image

Neko prati trendove po svaku cenu. Suprotni tabor ih ne primećuje dok ne postanu mejnstrim. Ipak, klasika uvek ima veliku vrednost. Koliko god neke inovacije pokušavale da se izbore za prvo mesto, domaći specijaliteti uvek pobede. Zato, njima u čast, vodimo vas na mesta koja serviraju vrhunsku srpsku hranu.

Šta god novo da se pojavi, kvalitetan muški sat je zauvek bitan koliko i mala crna haljina. Pravila su ista i kada se priča o hrani. Autentičan evergin je restoran Orašac. Ništa ne može da poželi dobro jutro kao njihova domaća pita, čvarci i kajmak. Stres od napornog radnog dana nestaje kada dođete na ručak i poručite pravo kuvano jelo. Nećete poželeti da idete kući. I ne morate. Čim padne mrak, stiže živa muzika. Za njom i odličan roštilj. Neka sačeka globalizacija. Vi se opustite u duhu starih običaja.


Moderan život - moderna ishrana. Međutim, nacionalni ponos, poznata ukusna hrana je pronašla zajednički jezik sa 21. vekom. Sve što volite da jedete iz domaće kolekcije, u restoranu Zlatnik je i ukusno i provereno. Najviši standardi čuvanja i pripreme namirnica garantuju kvalitet. Eliminišite dileme odakle je domaća pršuta ili od kog mesa se pravi Karađorđeva šnicla. Odgovor je - samo od najboljeg. Identična, stroga pravila koja daju neprikosnoveno uživanje važe za kompletan jelovnik. Gostoprimstvo i atmosfera su takođe po najvišim normama. Stvarno zlatno iskustvo.

Prava je zabluda da Novi Beograd ima razumevanja jedino za inventivne arome. Domaća receptura je uvek aktuelna. Restoran Dren je mesto u kome ćete potpuno razumeti kako je srpska hrana odolela svim uticajima i zašto se sač ceni više od najmodernije rerne. Zaboravite na striktne režime ishrane i započnite gozbu sa vrućim domaćim hlebom i pohovanim paprikama sa sirom. Prepustite se magiji čistog mesa i domaćinske atmosfere u tradicionalnom ambijentu. Kompletirajte zadovoljstvo sa domaćom rakijom ili vinom. Garantovano dobar spoj.