Београдске домаћице

Да је домаћица бити лако, ручак би спремио свако

Петак 25. мај 2018.

cover image

Устани на први аларм. Среди се. Обуци се. Пристојно, не хватај се за прво што видиш. Доручкуј здраво. Крени на време. Буди насмејана. Ухвати "зелени талас". Провуци се кроз гужву. Немој да касниш. Не заборави да свратиш до продавнице. Време је за ручак. Који ручак? Шта радити када у вечитој борби посао vs. "женска посла" битку добије каријера?

Модерни капитализам је укинуо избор или кућа или посао. Подразумева се и једно и друго. И то на највишем нивоу. Жене заиста имају супермоћи и успевају да ураде невероватне ствари 24/7 али... Ево га чувено али које саботира планове. На питање како постићи све зацртано у једном дану одговор немају ни менаџери организације. Много је добро живети у главном граду Србије јер избора и могућности има на претек.

Живели ресторани у Београду! Хвала и савременим трендовима па више није велика срамота немати скувани ручак у кући сваки дан. Нека чека густ распоред обавеза. Време је за право уживање у природи. Ресторани на реци и близу ње су права места за опуштање. Ручак на реци није само испуњавање основних потреба већ задовољство које улепшава дан. Потпуни релакс пружају бројни сплавови на Сави и Дунаву.

Земунски кеј је међународно позната локација управо због ресторана и сплавова који се овде налазе. Можете да будете избирљиви колико год желите, овде се све кухиње света љуљају у ритму Дунава. Доручак, ручак, вечера - добродошли сте у сваком тренутку. Понос новобеоградских блокова - Савски кеј, не заостаје ни најмање у трци за хедонизам и гастрономију на реци. Само је питање која река вама више одговара.


Ада Циганлија је посебна по много чему. Уколико се одлучите за боравак на "београдском мору" у току радних дана, моћи ћете да бирате сто у ресторанима. Такође, много је мања гужва и на стазама за рекреацију. Скривена, а изузетна, Ада Хуја је природни резерват са богатом понудом за квалитетно проведено време далеко од градске гужве.

Домаћице, и сингл и заузете, не брините ако немате ручак. Није ни смак света ако се "мало" више накупило прашине. Важнији је блистави осмех него блистава кућа, уосталом, сваки проблем има решење. Београд је град уживања. Зато, успорите свакодневни ритам и препустите се уникатној престоници.