Ресторани у Београду нуде много више од пуког дегустирања и уживања у храни. Посебно они који инсистирају на препознатљивим укусима. Ништа не пружа задовољство као ћевапчићи, сарме, домаћи кајмак и други чувени специјалитети. Представљамо три посебна традиционална ресторана.
Уз богату гастрономску понуду, у овом ресторану се сервира и важна лекција из историје. Милош Обреновић је 1834. године изградио овај комплекс за личну употребу, а пре Другог светског рата је преуређен за угоститељске потребе. Уживаћете у причи и фантастичној природи која окружује конак. Највише у традиционалној храни.
Читава Скадарлија је симбол традиције и боемских навика, међутим, на овом месту се посебно негују стари обичаји и укуси. Али на специфичан начин. Без обзира да ли је in или out конзумирати звезде српске кухиње, овде су увек доступне. Подршка евергрин послужењу су веома модерни специјалитети. Уз музику и вино сваки тренутак је непроцењив.
У централној зони Врачара су перфектно спојени традиција и модерни хедонизам. Први бистро у Београду, отворен још 1929. године, има велико искуство и знање како угостити на домаћи - најбољи начин. Исто толико има и стила да комплетан амбијент и атмосферу прилагоди трендовима најновијег доба. Савршена комбинација.