Ресторан Милошев конак

ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Ресторани у Београду су бројни. Ипак, у уникатном Топчидерском парку се налази један једини ресторан. Перфектно уклопљен у здање које је некада користио Милош Обреновић лично. Јуче, прекјуче, у рикверц све до пре Другог светског рата. Од тада се ужива под крошњама величанствене хармоније. Простор који и данас осваја на први сусрет. Милошев конак је ресторан без рока трајања. Вечна гастрономска оаза у којој време губи сваки смисао.

Гости који бирају место за себе искључиво због избора хране обожавају ову адресу. Богата понуда осваја од јутра. Доручак, такав да има моћ да разбуди и највеће спавалице је главна тема док град хвата ритам за нову авантуру.

Наставак сјајних укуса је актуелан током целог дана. Хладна предјела, сиреви, салате, топла предјела, супе и чорбе. Истакнути гастрономски представници чине савршен увод за понос кухиње. Извољевајте до миле воље! Риба, ракови, месо са роштиља и испод сача, јела по поруџбини и незаобилазни десерти ће вас оставити без речи.

Гости који уз квалитетну храну и пиће желе и нешто посебно су редовни. Импресивна архитектура, специфичан шарм и другачија атмосфера гравирају неизбрисив печат. Уколико желите да поседујете колекцију најлепших успомена, обавезно посетите овај ресторан.

Играоница за децу на отвореном ће одушевити најмлађу публику. Чим пожеле одмор од игре ту је специјално креиран дечји мени. Необично чист ваздух у централној градској зони је разлог више због кога публика свих генерација са широким осмехом на лицу свакодневно истражује магију звану Милошев конак.