Restoran Milošev konak

OTVORENO

OTVORENO

Restorani u Beogradu su brojni. Ipak, u unikatnom Topčiderskom parku se nalazi jedan jedini restoran. Perfektno uklopljen u zdanje koje je nekada koristio Miloš Obrenović lično. Juče, prekjuče, u rikverc sve do pre Drugog svetskog rata. Od tada se uživa pod krošnjama veličanstvene harmonije. Prostor koji i danas osvaja na prvi susret. Milošev konak je restoran bez roka trajanja. Večna gastronomska oaza u kojoj vreme gubi svaki smisao.

Gosti koji biraju mesto za sebe isključivo zbog izbora hrane obožavaju ovu adresu. Bogata ponuda osvaja od jutra. Doručak, takav da ima moć da razbudi i najveće spavalice je glavna tema dok grad hvata ritam za novu avanturu.

Nastavak sjajnih ukusa je aktuelan tokom celog dana. Hladna predjela, sirevi, salate, topla predjela, supe i čorbe. Istaknuti gastronomski predstavnici čine savršen uvod za ponos kuhinje. Izvoljevajte do mile volje! Riba, rakovi, meso sa roštilja i ispod sača, jela po porudžbini i nezaobilazni deserti će vas ostaviti bez reči.

Gosti koji uz kvalitetnu hranu i piće žele i nešto posebno su redovni. Impresivna arhitektura, specifičan šarm i drugačija atmosfera graviraju neizbrisiv pečat. Ukoliko želite da posedujete kolekciju najlepših uspomena, obavezno posetite ovaj restoran.

Igraonica za decu na otvorenom će oduševiti najmlađu publiku. Čim požele odmor od igre tu je specijalno kreiran dečji meni. Neobično čist vazduh u centralnoj gradskoj zoni je razlog više zbog koga publika svih generacija sa širokim osmehom na licu svakodnevno istražuje magiju zvanu Milošev konak.