Топ 3 хаус песме - јануар 2018

Брз ритам подиже температуру

Понедељак 15. јан 2018.

cover image

Најбољи начин да се загрејете у хладним данима је да појачате музику и играте. Квалитетан хаус је прави жанр који поправља расположење и прави веселу атмосферу. Појачајте на максимум наредне песме и уживајте.

1. PAWSA - The Groovy cat

Супер талентовани ди-џеј и продуцент долази из Лондона. Добро познато име клаберима који не пропуштају одличне журке у престоници Енглеске, на Ибици и у Берлину. Све што изађе из његовог студија освоји "Beatport" и друге еминентне топ листе. Јавне похвале за рад је добио од признатих колега међу којима су Green Velvet, Adam Beyer и Pan-Pot. Његова филозофија је да свако ко дође у клуб би требало да се добро забавља, а хаус музика је савршена подлога за ђускање и позитивну атмосферу.

2. Camelphat и Elderbrook - Cola


Прави хит који је објавила чувена етикета "Defected Records". Ствар је представљена половином 2017. године и чини се да је све слушанија. Camelphat је ди-џеј и продуцентски дуо из Лондона, а музиком се званично баве од 2008. године. Не зна се много о њима јер нису претерано заинтересеовани да деле информације о приватном животу. Али итекако су расположени да поседеле са целим светом квалитетну музику коју праве. Комбинација јединственог музичког стила се савршено уклопила са бистрим вокалом Elderbrook-а. Веома популарна песма која ће проверено још дуго бити хит.

3. Ryan Blyth - You Can't Hide

Сјајан ритам који потписује опет Енглез. Љубав према денс музици је открио још у школском добу. Желео је да ствара музику онако како то раде Carl Cox и Armand Van Helden - да цела планета игра у његовом ритму. Веома озбиљно је схватио посао ди-џеја и тек после неког времена се посветио продукцији. Данас је препознатљиво име у целом свету, а последња песма коју је објавио осваја на прво слушање. Комбинација веселог и квалитетног је добитна за одличан хаус.