Vikend u znaku romantike

Bilo da ste zauzeti ili sa statusom singl, uživaćete. Ne brinite, nema bezveznih manifestacija. Ceo vikend će biti posvećen posebnim dešavanjima. Emocije u prvom planu

Četvrtak 07. mar 2019.

cover image

Velika scena Narodnog pozorišta će sedmog, osmog i devetog marta ugostiti istinskog baletskog velikana. Sergej Polunjin će u koreografiji Juke Oiši predstaviti svoje veličanstveno umeće na baletskoj predstavi "Posvećenje". Impresivna biografija umetnika iz Ukrajine sa srpskim državljanstvom koji je uveliko poznat širom sveta je dovoljan argument da kupite ulaznicu i prepustite se magiji kakvu samo prvoklasni balet može da priredi.

Ljubav se zove imenom žene je naziv koncerta koji će biti održan 8. marta od 20:00 u Kombank dvorani. Predstavnici srpske opere, Ljubica Vraneš, Oliver Njego, Vladimir Andrić i Dragoljub Bajić će izvoditi ruske klasike, italijanske kancone, čuvene filmske i svetske muzičke hitove, a potrudiće se i da vam dočaraju zvuke Mediterana na drugačiji način. Celo veče posvećeno damama. Savršeno.


Dosta ste se divili drugima. Vreme je da kažete bravo sebi. Ako vas oduvek vas privlače stari zanati i obožavate ručni rad, požurite do Manakove kuće i prijavite se na radionicu, tačnije školu ručnog tkanja. Učenje i kreativno zalaganje startuje u subotu, 9. marta u 12:00. Program je kreiran tako da ćete sigurno naučiti sve o tkanju, posebno o tradicionalnim tehnikama koje su vekovima prisutne u Srbiji. Eto ideje za autentičan osmomartovski poklon.

Romantika nije samo držanje za ruku i razmena nežnih pogleda. Daleko dublja povezanost je u zajedničkim aktivnostima. Još ako su one od korisiti po zdravlje, zadovoljstvo je najmanje duplo. U subotu, 9. marta se organizuje 10. Maraton maratona na Adi Ciganliji. Za jubilarno izdanje su organizovane vremenske ultramaratonske trke u trajanju od 6, 12 i 24 sata kao i tri dužinske ultramaratonske trke. Oporavak od dokazivanja kondicije u paru je daleko lepši. Probajte i uverite se sami.


Ljubav između dve osobe je neiscrpna tema za svaki vid umetnosti. Voleti i biti voljen je životna misija. Međutim, ljubav između ljudi i životinja je nešto neopisivo. Zajednički život sa kućnim ljubimcem razumeju samo oni koji su osetili emocije od vernih saputnika. Upravo njima je posvećena 64. Međunarodna izložba pasa svih rasa - Cacib, zakazana za 10. mart na Beogradskom sajmu. Svakome je svoj ljubimac najlepši ali samo jedan će poneti titulu najlepši pas. Imate još malo vremena za finalne pripreme.