Викенд у знаку романтике

Било да сте заузети или са статусом сингл, уживаћете. Не брините, нема безвезних манифестација. Цео викенд ће бити посвећен посебним дешавањима. Емоције у првом плану

Четвртак 07. мар 2019.

cover image

Велика сцена Народног позоришта ће седмог, осмог и деветог марта угостити истинског балетског великана. Сергеј Полуњин ће у кореографији Јуке Оиши представити своје величанствено умеће на балетској представи "Посвећење". Импресивна биографија уметника из Украјине са српским држављанством који је увелико познат широм света је довољан аргумент да купите улазницу и препустите се магији какву само првокласни балет може да приреди.

Љубав се зове именом жене је назив концерта који ће бити одржан 8. марта од 20:00 у Комбанк дворани. Представници српске опере, Љубица Вранеш, Оливер Њего, Владимир Андрић и Драгољуб Бајић ће изводити руске класике, италијанске канцоне, чувене филмске и светске музичке хитове, а потрудиће се и да вам дочарају звуке Медитерана на другачији начин. Цело вече посвећено дамама. Савршено.


Доста сте се дивили другима. Време је да кажете браво себи. Ако вас одувек вас привлаче стари занати и обожавате ручни рад, пожурите до Манакове куће и пријавите се на радионицу, тачније школу ручног ткања. Учење и креативно залагање стартује у суботу, 9. марта у 12:00. Програм је креиран тако да ћете сигурно научити све о ткању, посебно о традиционалним техникама које су вековима присутне у Србији. Ето идеје за аутентичан осмомартовски поклон.

Романтика није само држање за руку и размена нежних погледа. Далеко дубља повезаност је у заједничким активностима. Још ако су оне од корисити по здравље, задовољство је најмање дупло. У суботу, 9. марта се организује 10. Маратон маратона на Ади Циганлији. За јубиларно издање су организоване временске ултрамаратонске трке у трајању од 6, 12 и 24 сата као и три дужинске ултрамаратонске трке. Опоравак од доказивања кондиције у пару је далеко лепши. Пробајте и уверите се сами.


Љубав између две особе је неисцрпна тема за сваки вид уметности. Волети и бити вољен је животна мисија. Међутим, љубав између људи и животиња је нешто неописиво. Заједнички живот са кућним љубимцем разумеју само они који су осетили емоције од верних сапутника. Управо њима је посвећена 64. Међународна изложба паса свих раса - Цациб, заказана за 10. март на Београдском сајму. Свакоме је свој љубимац најлепши али само један ће понети титулу најлепши пас. Имате још мало времена за финалне припреме.