Vodi me na bazen

Leto 2017 u svom najboljem izdanju vlada Beogradom, a visoke temperature nas vode pravo na atraktivne bazene koji svojom ponudom kreiraju super provod

Nedelja 06. avg 2017.

cover image

Leto 2017 je donelo visoke temperature, a otvoreni bazeni u Beogradu su najposećenije lokacije jer vreli avgust sa svim svojim čarima gradski provod pretvara u aktivnosti koje su tipične za mediteranske destinacije. Ima zaista mnogo načina da se kvalitetno rashladite i prepustite omiljenom godišnjem dobu. Proveren recept je odlazak na bazen, a prava dilema je koji od mnogbrojnih odabrati. Otkrivamo vam još predloga za chill & fun dan u prestonici, opustite se i uživajte.

SC Tašmajdan


Kultno kupalište mnogih generacija u Beogradu.  Bazen Tašmajdan je prvi bazen, izgrađen jednog juna 1961. godine i od tada, čini se, nije izgubilo na aktuelnosti nikada. Otvoreni olimpijski bazen je sastavni deo kompleksa za aktivnosti u vodi koji je ukupnog kapaciteta do 4.000 ljudi. Visoke temperature tokom letnjih noći su kao stvorene za noćno kupanje i odličan provod. Bogat sadržaj koji čini sportski centar je i moderna zona za fitnes i velnes pa ukoliko poštujete princip "u zdravom telu, zdrav duh", možete izgled dovesti do savršenstva na jednom mestu. Povedite veliko društvo i dođite na gradski bazen, gde je vesela atmosfera zagarantovana.

SC Score


Kompleks u privatnom vlasništvu u kome je imperativ aktivna relaksacija. Veliki otvoreni bazen okružuje više od 1.000 ležaljki, veliki broj baldahina kapaciteta do četiri osobe i VIP baldahini sa đakuzijem za dve osobe. Otvoreni bar smešten uz bazen nudi veliki izbor ledenih alkoholnih i bezalkoholnih napitaka, razne grickalice, lagane slane obroke i omiljene slatkiše. Najmlađi posetioci mogu do mile volje da uživaju u dečjem bazenu, a pored bazena je kreiran i kutak za najmlađe. Teren za fudbal, teretana, rejon za velnes i još mnogo toga se nalazi u ovom kompleksu gde dan u Beogradu dobija sasvim drugačiji oblik.

Bazeni 11. April


Novi Beograd još od 1979. godine ima sportsko-rekreativni centar koji u svom kompleksu ima otvoreni i zatvoreni olimpijski bazen, a pored njih, nudi dugačak niz aktivnosti namenjenih profesionalnim sportistima i početnicima. Bazen 11. April svakog dana ugosti svoje verne posetioce svih generacija. Uz olimpijski bazen se nalazi manji za decu i još jedan, za bebe. Upravo ovi bazeni su poslednjih godina nova lokacija za organizovanje žurki i koncerata, a po mišljenju mnogih, reklo bi se da je provod na bazenima pun pogodak. Škole plivanja, aerobik u vodi, žurke sa di-džejevima i još mnogo toga nudi ovaj kompleks koji okuplja veliki broj fanova kupanja na bazenu i aktivnog druženja.

Klub 17


Na samo 15 kilometara od centra grada se nalazi atraktivan kompleks sa velikim bazenom. Bogata šuma okružuje bazen sa dva đakuzija i sigurno je da će svaki hedonista biti zahvalan na postojanju ovakve oaze. Restoran baziran na italijanskim specijalitetima upotpunjuje kvalitetna selekcija domaćih i inostranih vina što ovo mesto čini odličnim i za izlazak na večeru. Tereni za tenis i odbojku na pesku su na raspolaganju sportistima i rekreativcima kako u toku dana tako i uveče jer poseduju odličnu rasvetu.