Води ме на базен

Лето 2017 у свом најбољем издању влада Београдом, а високе температуре нас воде право на атрактивне базене који својом понудом креирају супер провод

Недеља 06. авг 2017.

cover image

Лето 2017 је донело високе температуре, а отворени базени у Београду су најпосећеније локације јер врели август са свим својим чарима градски провод претвара у активности које су типичне за медитеранске дестинације. Има заиста много начина да се квалитетно расхладите и препустите омиљеном годишњем добу. Проверен рецепт је одлазак на базен, а права дилема је који од многбројних одабрати. Откривамо вам још предлога за chill & fun дан у престоници, опустите се и уживајте.

СЦ Ташмајдан


Култно купалиште многих генерација у Београду.  Базен Ташмајдан је први базен, изграђен једног јуна 1961. године и од тада, чини се, није изгубило на актуелности никада. Отворени олимпијски базен је саставни део комплекса за активности у води који је укупног капацитета до 4.000 људи. Високе температуре током летњих ноћи су као створене за ноћно купање и одличан провод. Богат садржај који чини спортски центар је и модерна зона за фитнес и велнес па уколико поштујете принцип "у здравом телу, здрав дух", можете изглед довести до савршенства на једном месту. Поведите велико друштво и дођите на градски базен, где је весела атмосфера загарантована.

СЦ Score


Комплекс у приватном власништву у коме је императив активна релаксација. Велики отворени базен окружује више од 1.000 лежаљки, велики број балдахина капацитета до четири особе и VIP балдахини са ђакузијем за две особе. Отворени бар смештен уз базен нуди велики избор ледених алкохолних и безалкохолних напитака, разне грицкалице, лагане слане оброке и омиљене слаткише. Најмлађи посетиоци могу до миле воље да уживају у дечјем базену, а поред базена је креиран и кутак за најмлађе. Терен за фудбал, теретана, рејон за велнес и још много тога се налази у овом комплексу где дан у Београду добија сасвим другачији облик.

Базени 11. Април


Нови Београд још од 1979. године има спортско-рекреативни центар који у свом комплексу има отворени и затворени олимпијски базен, а поред њих, нуди дугачак низ активности намењених професионалним спортистима и почетницима. Базен 11. Април сваког дана угости своје верне посетиоце свих генерација. Уз олимпијски базен се налази мањи за децу и још један, за бебе. Управо ови базени су последњих година нова локација за организовање журки и концерата, а по мишљењу многих, рекло би се да је провод на базенима пун погодак. Школе пливања, аеробик у води, журке са ди-џејевима и још много тога нуди овај комплекс који окупља велики број фанова купања на базену и активног дружења.

Клуб 17


На само 15 километара од центра града се налази атрактиван комплекс са великим базеном. Богата шума окружује базен са два ђакузија и сигурно је да ће сваки хедониста бити захвалан на постојању овакве оазе. Ресторан базиран на италијанским специјалитетима употпуњује квалитетна селекција домаћих и иностраних вина што ово место чини одличним и за излазак на вечеру. Терени за тенис и одбојку на песку су на располагању спортистима и рекреативцима како у току дана тако и увече јер поседују одличну расвету.