Bali Wonderland na Kalemegdanu

Zanimljiv festival koji u centar gradskih dešavanja dovodi jednog od najpopularnijih di-džejeva današnjice i predstavlja lepote atraktivne Indonezije

Utorak 22. avg 2017.

cover image

Serbia Wonderland Festival Open Air se održava na Kalemegdanu 26. avgusta od 19:00 do 06:00, a ovogodišnje izdanje odličnog provoda nosi naziv Bali Wonderland. Glavna muzička zvezda je fantastičan Dyro koji prvi put dolazi u Srbiju, a domaća podrška je Erick Kasell. Kako je Ambasada Republike Indonezije partner u organizaciji, posetioci će imati prilike da posete kulturno dešavanje "Indonežanska pijaca" koje u centar Beograda donosi kulturu, tradiciju i ukuse ove egzotične zemlje.


Jordy van Egmond, odnosno Dyro je rođen 22. aprila 1992. godine. Holandski di-džej i EDM producent je svetska atrakcija koji je postao poznat 2010. godine izbacivanjem traka i remikseva za etikete kao što su Revealed Recordings, Musical Freedom i Def Jam. Uspeh se nastavlja sa oficijalnim remiksom za hit "Right Now" koji izvodi Rijana i "Iron" koji potpisuju Nicky Romero and Calvin Harris. Saradnja sa čuvenim Tiestom u na singlu "Paradise" 2013. godine ga lansira među najpopularnije mlade di-džejeve, a iste godine izbacuje "Never Say Goodbye" sa cenjenim Hardvelom. Na listi DJ Mag Top 100 je zauzeo 27. mesto za 2014. godinu kada osniva i pokreće etiketu "WOLV Records". Osim širokorasprostranjenog EDM zvuka u svojim setovima preferira electro, bass house, trap i dubstep.


"Indonežanska pijaca" se održava istog dana, 26. avgusta od 19:00 do 22:00 u rovu kod Vojnog muzeja na Kalemegdanu. Događaj koji će Beograđanima i Beograđankama pružiti mogućnost da se upoznaju sa kulturnim nasleđem Indonezije donosi brojne manifestacije u duhu ove daleke i tople zemlje. Svoje gostovanje su potvrdili brojni umetnici, muzičari i plesači iz Indonezije. Glavno dešavanje je specijalno kreirana "Indonežanska pijaca" sa bogatom ponudom tradicionalnih specijaliteta, promocijom egzotičnih destinacija, brojnim radionicama i nagradnim igrama.

Ulaz na "Indonežansku pijacu" je potpuno besplatan dok se karte za Bali Wonderland i performans di-džejeva mogu nabaviti preko Eventim i DD Tickets prodajnih mreža.


POVEZANO