Bali Wonderland на Калемегдану

Занимљив фестивал који у центар градских дешавања доводи једног од најпопуларнијих ди-џејева данашњице и представља лепоте атрактивне Индонезије

Уторак 22. авг 2017.

cover image

Serbia Wonderland Festival Open Air се одржава на Калемегдану 26. августа од 19:00 до 06:00, а овогодишње издање одличног провода носи назив Bali Wonderland. Главна музичка звезда је фантастичан Dyro који први пут долази у Србију, а домаћа подршка је Erick Kasell. Како је Амбасада Републике Индонезије партнер у организацији, посетиоци ће имати прилике да посете културно дешавање "Индонежанска пијаца" које у центар Београда доноси културу, традицију и укусе ове егзотичне земље.


Jordy van Egmond, односно Dyro је рођен 22. априла 1992. године. Холандски ди-џеј и EDM продуцент је светска атракција који је постао познат 2010. године избацивањем трака и ремиксева за етикете као што су Revealed Recordings, Musical Freedom и Def Jam. Успех се наставља са официјалним ремиксом за хит "Right Now" који изводи Ријана и "Iron" који потписују Nicky Romero and Calvin Harris. Сарадња са чувеним Тиестом у на синглу "Paradise" 2013. године га лансира међу најпопуларније младе ди-џејеве, а исте године избацује "Never Say Goodbye" са цењеним Хардвелом. На листи DJ Mag Top 100 је заузео 27. место за 2014. годину када оснива и покреће етикету "WOLV Records". Осим широкораспрострањеног EDM звука у својим сетовима преферира electro, bass house, trap и dubstep.


"Индонежанска пијаца" се одржава истог дана, 26. августа од 19:00 до 22:00 у рову код Војног музеја на Калемегдану. Догађај који ће Београђанима и Београђанкама пружити могућност да се упознају са културним наслеђем Индонезије доноси бројне манифестације у духу ове далеке и топле земље. Своје гостовање су потврдили бројни уметници, музичари и плесачи из Индонезије. Главно дешавање је специјално креирана "Индонежанска пијаца" са богатом понудом традиционалних специјалитета, промоцијом егзотичних дестинација, бројним радионицама и наградним играма.

Улаз на "Индонежанску пијацу" је потпуно бесплатан док се карте за Bali Wonderland и перформанс ди-џејева могу набавити преко Eventim и DD Tickets продајних мрежа.


ПОВЕЗАНО