Субота у клубовима

Модеран ритам, ретро журка и одличан тренс су на програму двадесете ноћи у октобру

Четвртак 18. окт 2018.

cover image

Само лудо у клубу Лудост. Проверен рецепт за клабинг суботом је Цојке за ди-џеј пултом. И то сам целу ноћ! Од 23:00 до 06:00 слушаћете музику која се Цојкету пушта. Нема много дилема као ни компромиса са квалитетним проводом. Колико је просечан фан Београда ноћу провео времена у клубовима, најмање толико радних сати има домаћин ноћне забаве у Савамалој. Зато не брините да ли ће провод бити добар. Биће одличан.

Клуб Штрафта је у суботу, 20. октобра место одржавања журке "Београђанка" на којој ди-џеј Огњен Крстић од 22:00 до 04:30 има задатак да вам представи чари некадашњих београдских игранки. На репертоару је искључиво музика за плес. Шлагери и рок хитови из шездесетих и седамдесетих, диско бит осамдесетих, денс ритам деведесетих и сасвим другачији талас продукције из двехиљадитих су савршена подлога за освајање подијума за игру. На вама је да се препустите музици и проведете на ретро начин.


Колектив Goasapiens организује велику тренс журку на сплаву Колос. Претпоследња субота у октобру доводи у град светске звезде тренса. Avi Nissim и Lior Perlmutter, познатији као Astral Projection и Skazi Asher су гости које сте дуго чекали. Екипа из Тел Авива већ дуго влада тренс универзумом и нема журке на којој нису оставили снажан утисак. Спремите се да вас фасцинирају својим талентом. Goasapiens подршка су ди-џејеви Aquapipe, Сиви и Алберт. Упамтите: 20. октобар од 23:00 до 06:00. Нећете се покајати што сте купили карту.