Матадор у BelExpo центру

Градски клабинг у ритму светске сензанције

Понедељак 26. феб 2018.

cover image

[НАПОМЕНА: Журка је померена са 3. марта на 7. април]

Ди-џеј и продуцент Матадор наступа у суботу 7. априла у клубу BelExpo центру. Врхунски парти почиње у 23:00, а домаћа подршка су Илија Ђоковић, Никола Михаиловић и Roxa. Извођач који је освојио бројне награде за live перформанс ће по други пут посетити престоницу. Веома заузет ди-џеј је Београд упамтио као перфкетну дестинацију. Букинг на обострано задовољство доноси савршен почетак месеца.

Матадор, тачније Gavin Lynch долази из главног града Ирске, Даблина. Одрастао је на рок музици славних бендова, а посебно издваја Guns N Roses и Pink Floyd. Тинејџерско доба је донело промену омиљене музике. Пратио је шта раде Richie Hawtin, Adam Beyer и Jeff Mills. Опремљен њиховим песмама, креће у поход на dance floor. Мањи клубови у матичном граду су били само подлога за његове снове. У свет светске електронске музике га је увео управо Richie Hawtin. Његова етикета "Minus" је Матадора поставила на сам врх.


Ибицу је већ освојио и по мишљењу публике и критике. Space Ibiza и DC 10 су клубови у којима је показао импресиван таленат. Live наступи су му донели награде за најбољег извођача 2016. године. Фестивали Tomorrowland и Awakenings су само нека од престижних локација где је наступао. Несуђени кувар, жељан нових успеха је основао сопствену етикету "Rukus".


ПОВЕЗАНО