Lovefest у групи најбољих фестивала у Европи

Lovefest се ове године нашао међу топ 19 најбољих фестивала електронске музике у Европи

Субота 08. јул 2017.

cover image

11. Heineken Lovefest који се ове године одржава од 3. до 5. августа, традиционално у Врњачкој бањи, месец дана уочи почетка је добио сјајну оцену и потврду да је публика задовољна музиким програмом. Лаксаво признање је доказ да су организатори ове године одабрали најбоља имена за музички спектакл у Србији. Уколико нисте обезбедили улазнице, пожурите јер су готово распродате.


Фестивал љубави из Врњачке бање је према оценама највеће туристичке агенције у Канади "Flight Network" одабран за један од топ 19 фестивала електронске музике у Европи. На листи "Топ 26 фестивала електронске и поп музике у Европи", Lovefest је заузео 10. место. Параметри за оцењивање који су узети у обзир су продукција, промоција и претходна искуства посетилаца. Тик уз познате музичке догађаје који се одржавају широм Немачке, Холандије, Чешке и других земаља, осим хрватских фестивала Sonus и Outlook, Lovefest је једини велики музички догађај из региона који је добио похвалну критику и препоруку да се обавезно посети. Водич кроз музичке догађаје у Европи из далеке Канаде има за циљ да промовише најзанимљивије дестинације и посебне музичке догађаје.


Интересовање за овогодишњи музички спектакл дефинитивно обара рекорде. Врњачка бања је у потпуности спремна за бројне госте из земље и иностранства. Организатори откривају да је интересовање публике из иностранства скоро три пута веће, а по први пут у Србију стижу организоване party групе из Америке и Аустралије. Велики утицај на овај податак имају номинације попут ове, где се Lovefest нашао у најбољих 26 летњих музичких догађаја. Смештајни капацитети у Врњачкој бањи су већ сада готово попуњени, а они који желе да осете све чари фестивала и упознају се са Врњачком бању могу резервисати своје место у кампу.