Велики догађај под називом Ништа без жена

Традиционално, велико хуманитарно дешавање на коме ће даме бити у првом плану. Посебно дивне даме великог срца, храбре и спремне да помогну другима

Среда 06. мар 2024.

cover image

Под слоганом "Ништа без жена" четрнаесту годину за редом, Институт за трансфузију крви Србије организује акцију добровољног давања крви. Обележавајући међународни празник, Дан жена, на овај начин желимо да се захвалимо свим женама добровољним даваоцима крви као и да подстакнемо оне које до сада нису давале крв да постану даваоци. У претходној години 20.7% од укупне прикупљене крви су донирале жене.

У Институт за трансфузију крви Србије, 8. марта у периоду од 11:00 до 13:00 су позване челнице значајних институција из света културе, медицине, политике и спорта, представнице различитих професија у препознатљивим униформама, како би исказале солидарност и подржале грађане који несебично дају крв.

Институт ће у среду, 8. марта радити од 07:00 до 19:00. Наше племените даме које тог дана буду дале крв ће бити обрадоване књигама, слатким и сланим послужењем, козметичким производима, цвећем, позоришним картама и разним изненађењима које су за њих припремили: издавачке куће Креативни центар и Лагуна, цвећара Казабланка као и Атеље 212, мало позориште Душко Радовић, ДМ, апотека Магистра Живановић, Waterdrop Србија, Coca-Cola Hellenic, Јафа Црвенка, Анђели, Бамби, Домаће кифлице, пекара Милош, посластичарнице Коки, Шушић торте и колачи и Butler Catering.