Veliki događaj pod nazivom Ništa bez žena

Tradicionalno, veliko humanitarno dešavanje na kome će dame biti u prvom planu. Posebno divne dame velikog srca, hrabre i spremne da pomognu drugima

Sreda 06. mar 2024.

cover image

Pod sloganom "Ništa bez žena" četrnaestu godinu za redom, Institut za transfuziju krvi Srbije organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi. Obeležavajući međunarodni praznik, Dan žena, na ovaj način želimo da se zahvalimo svim ženama dobrovoljnim davaocima krvi kao i da podstaknemo one koje do sada nisu davale krv da postanu davaoci. U prethodnoj godini 20.7% od ukupne prikupljene krvi su donirale žene.

U Institut za transfuziju krvi Srbije, 8. marta u periodu od 11:00 do 13:00 su pozvane čelnice značajnih institucija iz sveta kulture, medicine, politike i sporta, predstavnice različitih profesija u prepoznatljivim uniformama, kako bi iskazale solidarnost i podržale građane koji nesebično daju krv.

Institut će u sredu, 8. marta raditi od 07:00 do 19:00. Naše plemenite dame koje tog dana budu dale krv će biti obradovane knjigama, slatkim i slanim posluženjem, kozmetičkim proizvodima, cvećem, pozorišnim kartama i raznim iznenađenjima koje su za njih pripremili: izdavačke kuće Kreativni centar i Laguna, cvećara Kazablanka kao i Atelje 212, malo pozorište Duško Radović, DM, apoteka Magistra Živanović, Waterdrop Srbija, Coca-Cola Hellenic, Jafa Crvenka, Anđeli, Bambi, Domaće kiflice, pekara Miloš, poslastičarnice Koki, Šušić torte i kolači i Butler Catering.