Vikend dešavanja u kojima će svi uživati

Avgust broji sitno do kraja. Letnji raspust takođe. Preostalo je malo vremena za relaksirano trošenje vremena i zato mudro iskoristite predstojeće dane

Petak 23. avg 2024.

cover image

Velika gradska manifestacija sa imenom Street food festival Gradski je zvanično otvorena i trajaće do nedelje, 25. avgusta. Donji Kalemegdan, ulaz kod Kapije Karla VI je tačna lokacija vaše doze urbane zabave.

Perfektno osmišljena fuzija neprikosnovenih ukusa iz svih krajeva sveta, ponuda autentičnih kraft piva, pažljiva selekcija industrijskih pivskih etiketa, nestvarno moćna muzika uživo i savršena di-džej garnitura omiljenih domaćih di-džejeva će kraj leta pretvoriti u najbolji provod samo ako dođete na Gradski!

Dešavanje koje Beograd dugo čeka je jednako posvećeno i samom gradu. Ovo je #noplastic festival i nije moguća konzumacija pića iz plastične ambalaže. Aluminijumska ambalaža je jedino dostupna je može beskonačno da se reciklira. Rešenje proisteklo iz saradnje sa kompanijom Ball Corporation i projektom "Svaka limenka se računa" rezultira čuvanjem našeg najlepšeg grada.

Deca uvek i zauvek u centru pažnje! Nakon vikend provoda ili odmora po prestonici, izvdojite popodne i dođite do Teatra Vuk gde se organizuje Igranka kod Vuka za decu. U subotu i nedelju, 24. i 25. avgusta od 18:00 ponovo će biti priređen program za najmlađu publiku. Subota je rezervisana za Bojana mađioničara i umetničku radionicu dok će dan kasnije celo popodne biti posvećeno muzičkoj radionici. Na otvorenom, a izolovano od saobraćaja, kao stvoreno za idelanan dečji provod u gradskom stilu.

Mnoge hvata nervoza usled završetka leta i svega što ono donosi. Umesto da brinete i jurcate, dođite na Adu Ciganliju. Opustite se pored vode i uživajte celim bićem. Jedno kupanje na Savskom jezeru, jednom od najbezbednijih u celoj Evropi je dovoljno da se osećate odlično. Šetnja na stazi od osam kilometara tik uz vodu je više od aktivnosti. Poklonite sebi parče vikenda samo za sebe i istražite lepote Ade Ciganlije.

Umorili ste se od letnje jurnjave, ne radi vam se ništa, a želite da se osećate korisno. Vi ste kandidat za dobrovoljno davanje krvi. Bez bojazni dođite do najbliže ekipe u gradu ili direktno u Institut za tranfuziju krvi Srbije. Obojite leto u crvenu boju, priključite se Letnjoj kampanji u vašem gradu.