Викенд дешавања у којима ће сви уживати

Август броји ситно до краја. Летњи распуст такође. Преостало је мало времена за релаксирано трошење времена и зато мудро искористите предстојеће дане

Петак 23. авг 2024.

cover image

Велика градска манифестација са именом Street food фестивал Градски је званично отворена и трајаће до недеље, 25. августа. Доњи Калемегдан, улаз код Капије Карла VI је тачна локација ваше дозе урбане забаве.

Перфектно осмишљена фузија неприкосновених укуса из свих крајева света, понуда аутентичних крафт пива, пажљива селекција индустријских пивских етикета, нестварно моћна музика уживо и савршена ди-џеј гарнитура омиљених домаћих ди-џејева ће крај лета претворити у најбољи провод само ако дођете на Градски!

Дешавање које Београд дуго чека је једнако посвећено и самом граду. Ово је #noplastic фестивал и није могућа конзумација пића из пластичне амбалаже. Алуминијумска амбалажа је једино доступна је може бесконачно да се рециклира. Решење проистекло из сарадње са компанијом Ball Corporation и пројектом "Свака лименка се рачуна" резултира чувањем нашег најлепшег града.

Деца увек и заувек у центру пажње! Након викенд провода или одмора по престоници, извдојите поподне и дођите до Театра Вук где се организује Игранка код Вука за децу. У суботу и недељу, 24. и 25. августа од 18:00 поново ће бити приређен програм за најмлађу публику. Субота је резервисана за Бојана мађионичара и уметничку радионицу док ће дан касније цело поподне бити посвећено музичкој радионици. На отвореном, а изоловано од саобраћаја, као створено за иделанан дечји провод у градском стилу.

Многе хвата нервоза услед завршетка лета и свега што оно доноси. Уместо да бринете и јурцате, дођите на Аду Циганлију. Опустите се поред воде и уживајте целим бићем. Једно купање на Савском језеру, једном од најбезбеднијих у целој Европи је довољно да се осећате одлично. Шетња на стази од осам километара тик уз воду је више од активности. Поклоните себи парче викенда само за себе и истражите лепоте Аде Циганлије.

Уморили сте се од летње јурњаве, не ради вам се ништа, а желите да се осећате корисно. Ви сте кандидат за добровољно давање крви. Без бојазни дођите до најближе екипе у граду или директно у Институт за транфузију крви Србије. Обојите лето у црвену боју, прикључите се Летњој кампањи у вашем граду.