10 разлога зашто је Ада боља од мора

У карти света има много мора. А само једна једина Ада Циганлија

Недеља 28. јул 2019.

cover image

1. Увек је лакше и брже стићи до Аде него до мора.

2. Радни дани на Ади су непроцењиви. Мање гужве једнако више уживања.

3. Уколико сте сингл, обавезно дођите викендом. Десетине хиљада људи баш овде тражи спас од високих температура. Можда пронађете нешто важније од хлада - сродну душу.

4. На мору, имате море. И сунце. То је то. На Ади никада није досадно. Шта радити на Ади није питање које се поставља јер су одговори бројни, а садржаји прилагођени свим генерацијама. Сви индивидуални и групни спортови. Свеједно да ли сте адреналински зависник или фан јоге. На Ади можете све.

5. Током дана и ноћи, увек је актуелан забавни програм. Концерти на отвореном, фестивали културе, семинари о здрављу, дечји програми и још много тога је редовно на репертоару.

Београдско море, званично Ада Циганлија. Дефинитивно, најпосећенији део града током лета. Сваког лета. Није важно да ли сте већ распаковали кофере или их тек пакујете. Летњих вибрација никада није довољно. Купања и сунчања посебно. Зато, време је Аду! Крените одмах у сеансу опуштања на морски начин. У Београду.

6. Ресторани и барови на Ади Циганлији су савршена места током лета. У градски ритам уносе дух егзотике и подижу расположење на максимум. Предност плус је што су сигурно јефтинији него угоститељски објекти на мору.

7. Плава заставица гарантује безбедност у води. Комплетно особље из редова спасилачких служби, хитне помоћи и обезбеђења брине о сваком посетиоцу.

8. Повремено су доступне журке на Ади. И врхунске су. Ако никада нисте дочекали јутро тик уз језеро, пратите календар журки и обавезно посетите прву на програму. Бићете одушевљени.

9. Ада Сафари је рај. Природна лепота је одолела модернизацији и нема намеру да мења стил. Мини зоо-врт, зона за пецање и још много тога већ деценијама не престаје да импресионира.

10. Чар Аде Циганлије лежи у чињеници да овде можете све и не морате ништа. Дођите и уверите се. Уколико схватите да вам није дан за Аду, без много муке можете да се вратите кући. Повратак са мора није тако једноставан.