Ада Циганлија зове на нову сезону купања

Купање на Ади Циганлији званично почиње у петак, 22. јуна што значи само једно - лето је коначно стигло у град

Петак 23. јун 2023.

cover image

Купалишна сезона на Ади Циганлији 2023 обећава никада забавније тренутке на омиљеној локацији у граду током целог лета. Београдско море је отворено за све посетиоце сваког дана од 10:30 до 18:30 уз обавезно придржавање правила безбедног купања.

Апел свим посетиоцима купалишта: поштујте правила понашања која важе на Савском језеру, купајте се искључиво у радно време купалишта, у зонама које су безбедне и обележене плутајућим бовама, не покушавајте препливавање језера, не улазите у воду под дејством алкохола и психоактивних супстанци и поштујте упозорења и савете спасилаца. О безбедности боравка на Ади сваког дана води рачуна од 40 до 60 спасилаца. Предусетљиви и веома посвећени. Беспоговорно послушајте сваки њихов савет и безбедно уживање је загарантовано.

Када су температуре праве летње, а ви не морате да радите све оно што увек морате, дођите на Аду. Осим купања, на располагању су бројни садржаји. Толико разлога за посету и толико мало времена за опуштање на идеалној дестинацији. Уз мало добре организације приредићете себи најбоље лето у граду.

Међународни стандарди налажу да је непходно да темература воде достигне 22 степена како би купање било по прописима. У Београду су сви неопходни услови испуњени. Чекате се ви да се упишете у листу редовних посетилаца популарне градске зоне.