Ada Ciganlija zove na novu sezonu kupanja

Kupanje na Adi Ciganliji zvanično počinje u petak, 22. juna što znači samo jedno - leto je konačno stiglo u grad

Petak 23. jun 2023.

cover image

Kupališna sezona na Adi Ciganliji 2023 obećava nikada zabavnije trenutke na omiljenoj lokaciji u gradu tokom celog leta. Beogradsko more je otvoreno za sve posetioce svakog dana od 10:30 do 18:30 uz obavezno pridržavanje pravila bezbednog kupanja.

Apel svim posetiocima kupališta: poštujte pravila ponašanja koja važe na Savskom jezeru, kupajte se isključivo u radno vreme kupališta, u zonama koje su bezbedne i obeležene plutajućim bovama, ne pokušavajte preplivavanje jezera, ne ulazite u vodu pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci i poštujte upozorenja i savete spasilaca. O bezbednosti boravka na Adi svakog dana vodi računa od 40 do 60 spasilaca. Predusetljivi i veoma posvećeni. Bespogovorno poslušajte svaki njihov savet i bezbedno uživanje je zagarantovano.

Kada su temperature prave letnje, a vi ne morate da radite sve ono što uvek morate, dođite na Adu. Osim kupanja, na raspolaganju su brojni sadržaji. Toliko razloga za posetu i toliko malo vremena za opuštanje na idealnoj destinaciji. Uz malo dobre organizacije priredićete sebi najbolje leto u gradu.

Međunarodni standardi nalažu da je nephodno da temeratura vode dostigne 22 stepena kako bi kupanje bilo po propisima. U Beogradu su svi neophodni uslovi ispunjeni. Čekate se vi da se upišete u listu redovnih posetilaca popularne gradske zone.