10 razloga zašto je Ada bolja od mora

U karti sveta ima mnogo mora. A samo jedna jedina Ada Ciganlija

Nedelja 28. jul 2019.

cover image

1. Uvek je lakše i brže stići do Ade nego do mora.

2. Radni dani na Adi su neprocenjivi. Manje gužve jednako više uživanja.

3. Ukoliko ste singl, obavezno dođite vikendom. Desetine hiljada ljudi baš ovde traži spas od visokih temperatura. Možda pronađete nešto važnije od hlada - srodnu dušu.

4. Na moru, imate more. I sunce. To je to. Na Adi nikada nije dosadno. Šta raditi na Adi nije pitanje koje se postavlja jer su odgovori brojni, a sadržaji prilagođeni svim generacijama. Svi individualni i grupni sportovi. Svejedno da li ste adrenalinski zavisnik ili fan joge. Na Adi možete sve.

5. Tokom dana i noći, uvek je aktuelan zabavni program. Koncerti na otvorenom, festivali kulture, seminari o zdravlju, dečji programi i još mnogo toga je redovno na repertoaru.

Beogradsko more, zvanično Ada Ciganlija. Definitivno, najposećeniji deo grada tokom leta. Svakog leta. Nije važno da li ste već raspakovali kofere ili ih tek pakujete. Letnjih vibracija nikada nije dovoljno. Kupanja i sunčanja posebno. Zato, vreme je Adu! Krenite odmah u seansu opuštanja na morski način. U Beogradu.

6. Restorani i barovi na Adi Ciganliji su savršena mesta tokom leta. U gradski ritam unose duh egzotike i podižu raspoloženje na maksimum. Prednost plus je što su sigurno jeftiniji nego ugostiteljski objekti na moru.

7. Plava zastavica garantuje bezbednost u vodi. Kompletno osoblje iz redova spasilačkih službi, hitne pomoći i obezbeđenja brine o svakom posetiocu.

8. Povremeno su dostupne žurke na Adi. I vrhunske su. Ako nikada niste dočekali jutro tik uz jezero, pratite kalendar žurki i obavezno posetite prvu na programu. Bićete oduševljeni.

9. Ada Safari je raj. Prirodna lepota je odolela modernizaciji i nema nameru da menja stil. Mini zoo-vrt, zona za pecanje i još mnogo toga već decenijama ne prestaje da impresionira.

10. Čar Ade Ciganlije leži u činjenici da ovde možete sve i ne morate ništa. Dođite i uverite se. Ukoliko shvatite da vam nije dan za Adu, bez mnogo muke možete da se vratite kući. Povratak sa mora nije tako jednostavan.