Музички фестивали широм Србије

Листа великих догађаја за лето 2019 због које нећете пожелети да напустите земљу, а многи ће због врхунске атмосфере летовати управо у Србији

Недеља 30. јун 2019.

cover image

Од почетка јула до краја августа. Од севера до југа. Летњи музички фестивали само што нису почели. Биће апсолутно незаборавно. Спремајте се за топ 5 фестивала у Србији које не смете пропустити.

Exit - Нови Сад

Први велики догађај је заказан за период од 4. до 7. јула. Петроварадинска тврђава у Новом Саду је традиционално место одржавања журке без престанка. Exit 2019 је позвао у госте музичаре из готово сваког жанра.

Lovefest - Врњачка бања

Marco Carola, Joseph Capriati, Guy Gerber, Richie Hawtin, The Martinez Brothers, Seth Troxler, Дејан Милићевић, Кристијан Молнар, Илија Ђоковић, Лале, Бајага и инструктори, Дубиоза колектив, Surreal и многи други ће продефиловати на пет бина од 1. до 3. августа на фестивалу Lovefest 2019. Техно, рок, реп. Шта год да пожелите, чекаће вас на истој локацији.

Nisville Jazz Festival - Ниш

Међународна смотра џеза почиње 2. августа и трајаће до 11. августа. Највећи џез фестивал у овом делу Европе се ове одржава по 25. пут. Проверено квалитетна музика и богати пратећи програм ће окупити десетине хиљада људи из свих крајева. Уживајте!


Драгачевски сабор трубача - Гуча

Гуча 2019 се одржава од 8. до 11. августа. На овој манифестацији нема музичких нити било каквих подела. Сви дишу као један. Сви играју уз трубаче. Труба нон-стоп под отвореним небом и незаобилазни домаћи специјалитети на сваком кораку праве лудницу о којој пише цео свет. Не читајте, посетите аутентичан српски фестивал.

Beer Fest 2019 - Београд

Најбољи начин да се испрати још једна феноменална сезона провода је - још много провода. Музика, претежно рок и пиво ће од 14. до 18. августа владати Београдом. Парк Ушће ће за четири дана угостити више од 120 извођача. Пет бина и безброј пива. За најбоље успомене више ништа и није потребно.